Hoe behaal je als ondernemer succes met online marketing? Als betrokken online marketing expert help ik graag ondernemers aan de juiste online marketing adviezen. Ik krijg energie van online marketing, technologie en van slimme strategieën. Naast jarenlang marketing ervaring ben ik in 2016 tijdens de opleiding Online Marketeer B  volledig bijgespijkerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Ook heb ik de belangrijkste Google Analytics en AdWords training gevolgd en ben ik sinds kort Google Partner.

online-marketing-advies

Een ijzersterk online marketing advies nodig?

Een advies is pas goed als het jouw helpt je doelstellingen te bereiken. Samen bepalen we de doelstellingen en bekijken we met welke middelen we het snelst jouw doelstellingen bereiken.

Welke online marketing middelen zetten we in?

  • Online marketing Strategie. Net zoals bij de bouw van een stevig huis, hebben alle online marketing inspanningen een solide basis nodig. Een kraakheldere online strategie vormt het fundament. Samen formuleren we hoe jouw online succes eruit ziet en wat je beoogde doelstellingen zijn. Dat doen we samen. Vervolgens bepalen we de juiste shot van online marketingmiddelen waarmee we het snelst resultaat realiseren. Hoe gaan we online de harten en hoofden van jouw klanten veroveren?
  • Website optimalisatie. Helpt jouw website potentiële klanten in een paar clicks aan de juiste oplossing voor hun probleem of behoefte? Is jouw website klaar om grote stromen bezoekers om te zetten in trouwe goed betalende klanten? Jouw bezoekers komen op je website om een taak uit te voeren. Laten we ze een handje helpen met een gebruiksvriendelijke en snelle website.
  • Vindbaarheid in zoekmachinesSEO helpt jou met het bereiken van een goede organische zichtbaarheid in zoekmachines Google (Search engine optimalisatie)
  • Adverteren in Google. 85% van de mensen maakt gebruik van een zoekmachine om informatie te zoeken over een product of dienst. Wie staat er nu bovenaan als je zoekt naar jouw product of dienst? Sta jij bovenaan in de zoekresultaten of is het je concurrent? ik zorg ervoor dat jouw website direct vindbaar is voor jouw doelgroep.
  • Social media en content creatie
  • Conversie optimalisatie

google partner badge

 

 

 

 

De juiste shot online marketing

BEen shot-online-marketingen je benieuwd hoe ik jouw online marketing naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan gaan wij samen beginnen aan het bouwen van een solide basis voor jouw verdere online marketing-inspanningen. datagedreven klanten bij het aantrekken van bezoekers en het converteren ervan. Resultaatgerichte marketingstrategieën en campagnes, van slimme originele ideeen tot de uitvoering.

vinkje voor online marketing advies Ja, ik maak graag een persoonlijke afspraak met Bram

vinkje voor online marketing advies Ja, geef mij een shot koffie en een vrijblijvend online marketingadvies.